Ik zie ze bewegen, maar voel ze niet..

Het beloofde mooie weer van komend weekend ligt als een onuitgepakt sinterklaascadeau op ons te wachten. Een opmaat naar warmer weer zit er echter niet in: het is 1 april, duvelskoud, en da’s geen grap. Bert & Herman zagen hun vingers wel bewegen over de snaren, maar voelen, ho maar..
Vandaag bezocht Duo Tiz’Nix Ommen. Hoewel duo? Daarover straks meer.

Respectievelijk werden de volgende locaties bezocht: De Hoekstee, Oldenhagen, Nijenhagen en De Linde. De bewoners genoten van achter de ramen of vanaf het balkon van het miniconcert van de Oudhollandse meezingers.

Drijvende kracht achter het duo is de onvolprezen Gerrit Hendriks. Gerrit zorgt voor de logistiek en heeft een systeem ontwikkeld waardoor de speellocatie binnen vijf minuten speelklaar is en ook weer is afgebroken. Daarbij zorgt hij voor de nodige humor onderweg en dat de andere heren met beide benen op de grond blijven. Gerrit, Chapeau!

Wilt u een optreden aanvragen voor een bejaardentehuis of verzorgingsinstelling? Dat kan! mail naar : contact@tiz-nix.nl aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Er is een wachtrij. (optredens onder voorbehoud van regelgeving)