Erik Hulzebosch met duo Tiz Nix in Theater Carrousel

Op vrijdag 14 februari klinken de “Vassies van Vrogger”, uitgevoerd door het duo Tiz Nix, in theater de Carrousel in Ommen. Naast de muzikale medewerking van Ommens’s ereburger Henk Ruiter op piano zal Erik Hulzebosch een gastoptreden verzorgen en laten horen dat hij, naast een gezellige babbel, ook zeer verdienstelijk kan zingen.

Hoewel hij in eerste instantie niet zou optreden heeft hij alsnog toegezegd omdat, en dat tekent de man ook, zijn moeder het optreden met duo Tiz Nix in Hardenberg zo leuk vond dat zij ook in Ommen weer van de partij wilde zijn. Hulzebosch: “Ik doe dit voor mijn moeder omdat ik zag dat zij die avond geweldig heeft genoten, samen met een enthousiaste volle zaal.” Herman Hutten van duo Tiz Nix vult aan: “Wij zijn vanzelfsprekend blij dat Erik alsnog heeft toegezegd. Er is een muzikale klik, hij kan ook nog eens geweldig zingen en maakt er als geen ander een heel gezellige boel van.” Erik zal één en ander over zijn carrière vertellen en ook enkele bekende liedjes zingen met muzikale begeleiding van Henk Ruiter.

“Vassies van Vrogger” staat garant voor een gezellige meezingavond. Neem opa en oma mee, je ouders, de buren en kom op 14 februari naar Theater Carrousel.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.theatercarrousel, bij de Primera vestiging (Bermerstraat) in Ommen en aan de theaterkassa.

www.theatercarrousel.nl