De kogel is door de kerk

Het theaterprogramma over Cornelis Vreeswijk is nu definitief.Het Cornelis Vreeswijk genootschap heeft zijn medewerking toegezegd en zal ons zoveel mogelijk waar mogelijk ondersteunen. Als eerste gaan we een compilatiedemo in een studio maken en een videoclip van de volgende nummers : Misschien wordt het morgen beter, Bakker de baksteen en Veronica.

Deze demo zal worden verstuurd naar de theaters in Nederland. Het programma zal worden gepresenteerd door Han Peekel die het onder de aandacht gaat brengen bij de verschillende omroepen, zodat we misschien in een van de praatprogramma’s dit project kunnen promoten.

Henk Ruiter waar we al vaker mee hebben samengewerkt, zal de muzikale begeleiding voor zijn rekening nemen.Ook zullen 3 professionele muzikanten worden toegevoegd die ons zullen gaan begeleiden. Het eerste optreden zal plaatsvinden in theater de Voorveghter in Hardenberg op een nog nader aan te geven datum.

Voor Tiz Nix is het best wel spannend maar we zijn er wel van overtuigd dat wij met de Cornelis Vreeswijk liedjes van deze geweldige troubadour een prachtig programma kunnen neerzetten.

We houden jullie op de hoogte.